Agreare agenţi economici pentru execuţia lucrărilor de branşamente apă, racorduri canalizare menajeră şi separări în reţele aflate în administrarea SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti este preocupată de furnizarea unor servicii de calitate şi depune eforturi pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse. Astfel, în vederea eficientizării activităţii şi îmbunătăţirii relaţiilor cu clienţii săi, lucrările de branşamente apă, racorduri canalizare menajeră şi separări în reţele aflate în administrarea societăţii vor putea fi executate şi de alte firme, în acest sens fiind demarată procedura de selecţie şi agreare a agenţilor economici.

Agenţii economici interesaţi vor depune documentele necesare la Ghişeul Unic al societăţii, situat în Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, în termen de 20 zile calendaristice de la publicarea metodolgiei de agreare, care se află postată pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Comunicate de presă‟.

La depunerea solicitării, se va achita taxa de verificare a documentelor în vederea agreării, în valoare de 500 lei, inclusiv TVA.

Ulterior termenului menţionat, orice agent economic care îndeplineşte condiţiile de agreare poate depune solicitare.

Comments

comments