Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţa publicului că apa furnizată în aria de operare este monitorizată permanent în cadrul societăţii şi analizată în cadrul monitorizării de audit de către Direcţia de Sănătate Publică Argeş, iar parametrii de potabilitate se încadrează în valorile admise conform reglementărilor în vigoare.

“Referitor la sesizările unor cetăţeni cu privire la calitatea apei furnizate în municipiul Piteşti, precizăm că în data de 18 iulie 2018 au fost executate lucrări de remediere a unor avarii la reţelele de alimentare cu apă în mai multe zone din aria de operare a societăţii, efectuându-se spălări ale reţelelor, ceea ce a determinat creşterea turbidităţii apei pentru o perioadă de timp limitată.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de aceste lucrări şi asigurăm populaţia că societatea Apă Canal 2000 SA este preocupată pentru furnizarea de servicii de calitate” este mesajul conducerii societăţii.

Semnalarea unor disfuncţionalităţi în alimentarea cu apă şi canalizarea apelor uzate se poate face la Dispecerat, telefon 0248 223 237 (24/24 ore).

Comments

comments