AOA Argeş anunţă deschiderea cursurilor pentru antreprenori necesare pentru înscrierea în programul START-UP NATION – ROMANIA

În foarte scurt timp urmează sa fie aprobată ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI ROMANIEI PENTRU STIMULAREA INFIINTARII DE NOI INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII. Este vorba de firme mici si mijlocii care se vor infiinta dupa intrarea in vigoare a acestui act normativ, adica firme noi.

Acestea pot primi ajutoare de pana la 200.000 lei (cca. 44.000 Euro) cu intensitate de 100%, deci fara contributie proprie din partea solicitantului.

Programul, denumit START-UP NATION – ROMANIA prevede un numar maxim anual de  10.000 de intreprinderi mici si mijlocii care vor indeplini conditiile de eligibilitate ce vor fi prevazute in actul normativ respectiv.

Viitorii antreprenori, care vor dori sa acceseze aceste fonduri nerambursabile, vor trebui sa fie absolventii unui curs de Competente Antreprenoriale sau Manager de Proiect, asa cum se prevede in Proiectul de Norme Metodologice privind criteriile de admitere la finantare.

In sensul celor de mai sus, Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, organizeaza cursuri de profil:
・    Competente Antreprenoriale (Pret 300 lei/cursant)
・    Manager de Proiect (Pret 400 lei/cursant).

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar absolventii vor primi certificate de absolvire sub egida Ministerului Educatiei si Ministerului Muncii, cu recunoastere nationala si europeana.

Documentele necesare inscrierii se pot transmite la adresa de mail: cursuri.aoaarges@gmail.com si sunt urmatoarele:
・    Copie CI;
・    Copie certificat de nastere;
・    Copie certificat de casatorie (femei, daca este cazul);
・    Copie ultima diploma de studii (pentru cursul de Competente Antreprenoriale –€ minim diploma BAC; pentru cursul de Manager de Proiect –€ minim diploma licenta).

Informatii suplimentare si inscrieri, la Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, persoane de contact Marian Ioan Nastase (0729/627426) şi Gabriela Radulescu (0724/050224), email: cursuri.aoaarges@gmail.com şi aoaarges@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here