500 de lei pentru nou-născuții din Bascov

Începând cu data de 15 iunie, la nașterea fiecărui copil, familiile din Bascov vor primi 500 de lei. Pentru a putea beneficia de acest ajutor financiar, părinții trebuie să depună la Primăria Bascov,compartimentul Asistență Socială, o cerere tipizată, însoțită de: actul de identitate al unuia dintre părinți, copie și original; certificatul de naștere al copilului; biletul de ieșire din spital. Important de știut este că termenul de depunere al dosarului este de una lună de la data de naștere a copilului.

Cuplurile care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie neîntreruptă vor primi un premiu de fidelitate

Pentru a fi premiați de administrația locală, cuplurile trebuie să îndeplinească următoarele condiții: ambii soți să fie în viață și să aibă domiciliul stabil în comuna Bascov. Cererile se vor depune la compartimentul Asistență Socială și vor fi însoțite de copii xerox ale certificatului de căsătorie și actele de identitate ale celor doi soți.

Locuri de joacă modernizate

Au fost modernizate locurile de joacă din centrul comunei, de lângă sensul giratoriu. Au fost turnate pardoseli de tartan și s-au montat aparate noi de fitness.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI