Anunț important pentru elevi! O nouă materie va fi introdusă în școli

O nouă materie ar putea fi introdusă în școli! Scopul acesteia ar fi să îi ajute să înțeleagă mai bine cum funcționează una dintre cele mai importante construcții politice ale secolului XX. Cu alte cuvinte, materia va fi una despre Uniunea Europeana și ar apărea în programa elevilor de clasa a XII-a.

Europarlamentarul PSD, Claudiu Ciprian Tanasescu, a prezentat aceasta initiativa colegilor sai din Parlamentul European, de la care doreste sprijin pentru implementare. El propune ca materia sa fie introdusa la nivel european, pentru elevii din anii terminali.

„Introducerea in programa scolara a unui curs despre Uniunea Europeana poate ajuta tinerii sa isi insuseasca, in termeni simpli si pe intelesul tuturor, notiunile de baza privind Uniunea Europeana, vor intelege mai bine importanta calitatii de membru al Uniunii Europene, de ce este important sa votam la alegerile europarlamentare, cum functioneaza si care sunt valorile care fac din Uniunea Europeana, una dintre cele mai importante constructii politice ale secolului XX”, a adaugat Tanasescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here