ANUNŢ IMPORTANT. Obligaţia întreţinerii spaţiilor verzi din jurul blocurilor revine locatarilor. SC Salpitflor Green anunţă că a primit în ultima perioadă un număr ridicat de solicitări pentru a interveni în anumite zone din cartiere pentru cositul spațiilor verzi din jurul blocurilor de locuințe.

Conform HCL nr. 197/2017 privind aprobarea unor măsuri și acțiuni pentru realizarea activității de bună gospodărire și înfrumusețare a Municipiului Pitești, deținătorii, administratorii sau chiriașii de imobile sau apartamente, toți cetățenii, au obligația să efectueze și să întrețină curățenia spațiilor verzi din jurul imobilelor și din curțile pe care le dețin în proprietate, să îngrijească pomii, florile, peluzele și alte plantații și să le reamenajeze pe cele degradate.

SC. Salpitflor Green SA. va interveni în limita posibilităților și, din această cauză, vă solicită să participați activ la întreținerea spațiilor verzi din jurul blocului, pentru a asigura o estetică urbană cât mai atrăgătoare municipiului nostru.

Pentru ridicarea resturilor vegetale (nu și strânsul acestora), vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0248 217 050

Comments

comments