Anul universitar începe în condiţii de pandemie. UPIT organizează deschiderea oficială în Piața Primăriei

0
97

Anul universitar începe în condiţii de pandemie. UPIT organizează deschiderea oficială în Piața Primăriei Anul universitar începe luni în mai multe centre, în condiţii de pandemie. Fiecare facultate a optat pentru modalitatea de desfăşurare a cursurilor şi seminariilor.

Majoritatea vor funcționa în format hibrid, online şi cu prezenţă fizică.

Este cazul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, care va transmite live pe pagina de Facebook a instituţiei festivitatea de deschidere.

La centrul universitar Babeş-Bolyai din Reşiţa majoritatea cursurilor vor fi online, iar la Iaşi opt din cele 14 facultaţi ale Universitaţii „Alexandru Ioan Cuza” au hotărât că toate cursurile se vor ţine online, iar seminariile cu prezenţă fizică.

Universitatea Politehnică din Bucureşti şi UMF Carol Davila vor începe cursurile pe data de 4 octombrie, iar Universitatea din Bucureşti şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative pe 1 octombrie.

La Universitatea din Pitești, deschiderea festivă a anului academic 2021-2022, va avea loc vineri, 01.10.2021, ora 10.30, în aer liber, în fața Primăriei Pitești. UPIT împreună cu Primăria Pitești vă așteaptă în inima cetății, acolo unde ne este locul.
În ce privește cursurile, potrivit ultimelor informații, acolo unde majoritatea calificată (peste 2/3 dintre studenți) doresc și dacă profesorul e de acord, cursurile și seminariile se pot desfășura online. Decanatele vor organiza acest lucru. Laboratoarele se vor face însă cu prezență fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here