Ingrediente

– antricot de vită 350 g
– roșii cherry 100 g
– salată verde 30 g
– unt 20 g
– rozmarin
– sare
– piper
– ulei de măsline
– ardei iute 5 g

Mod de preparare

Antricotul de vită se crestează și se condimentează cu piper, apoi se sărează și se pune pe grătar. Roșiile cherry se pun pe grătar alături de carne. Se adaugă ardeiul iute tăiat felii.
După ce s-a fript carnea pe grătar, se pune într-o tigaie și se presară rozmarin și puțină sare. Peste carne se adaugă untul tăiat cubulețe și toarnă uleiul de măsline, apoi se pune tigaia în cuptor puțin, până ce se topește untul.

Mod de servire

Se servește cu salată verde, roșii cherry coapte pe grătar și ardei iute, alături de un vin roșu.

Reţeta face parte din a 2-a editie a programului de educaţie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”€ program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015. În aprilie promovăm bucătăria mediteraneană iar restaurantul partener al proiectului în această lună este La Senna.

Reţeta mediteraneană ”Antricot de vită cu salată verde și roșii cherry coapte” a fost oferită şi preparată de La Senna şi poate fi degustată zilnic la restaurantul din Str. Nicolae Caranfil, nr. 33, Sector 1, București.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI