Ansamblul Folcloric “Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni, pe scena Festivalului de la Armeniș

În perioada 5-7 august, Ansamblul Folcloric “Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni va reprezenta județul Argeș în cadrul Festivalului Naţional de Folclor „JOCUL POPULAR – TRADIȚIE PERENĂ pe Valea Timișului” ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediţie. Evenimentul se va desfăşura în comuna Armeniş și este organizat de Consiliul Judeţean Caraş-Severin prin Centrul Județean de Promovare și Conservare a Culturii Tradiționale, alături de Asociaţia cultural-folclorică „Armenişana”și Primăria Armeniş.

”Timp de două zile, pe scena festivalului, dansatorii noștri își vor etala portul autentic argeșean și vor încânta publicul prin coregrafii spectaculoase alături de alte zece ansambluri folclorice din județele Timiș, Sibiu, Caraș-Severin, Arad, Gorj și Cluj.

Festivalul de la Armeniș reprezintă pentru comunitatea locală un vector de cunoaștere, păstrare și promovare a obiceiurile și tradițiilor strămoșesti, dar și de a descoperii noi valori din rândul tinerilor iubitori de folclor”, transmite conducerea Centrului Cultural Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here