Sâmbătă, 30 septembrie, peste 500 de angajaţi ai Groupe Renault România (din Mioveni şi Bucureşti) şi familliile acestora s-au alăturat luptei împotriva cancerului de sân. Aceştia au participat la cursele Casiopeea, marşul şi crosul organizate la Bucureşti, în Parcul Tineretului, de către asociaţia cu acelaşi nume. Cu fondurile strânse din taxele de participare vor fi achiziţionate proteze mamare, iar acestea vor fi donate femeilor care au suferit o intervenţie chirurgicală (masectomie).

De şapte ani, compania se alătură acestei cauze umanitare, susţine prevenţia şi stilul de viaţă sănătos. La fiecare dintre cele şapte ediţii, Groupe Renault România a obţinut premiul I la Crosul roz Casiopeea, secţiunea Corporate Challenge. În total, 3500 de persoane, angajaţi şi familiile lor, au promovat activitatea sportivă şi beneficiile acesteia pentru o viaţă de calitate.

Crosurile Casiopeea sunt susţinute de numeroase companii cu activităţi în România. Potrivit regulamentului organizatorului, Groupe Renault România a achitat taxa de participare pentru toţi angajaţii înscrişi, dar şi pentru membrii familiilor acestora.

Groupe Renault România

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 127 de ţări şi a vândut aproape 3,2 milioane de vehicule în 2016. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional. Groupe Renault România este singura companie care integrează toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2016 Groupe Renault România a depășit 5 miliarde de euro cifră de afaceri. Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Cei 16.700 de angajaţi ai Groupe Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

Comments

comments