Salariaţii Automobile Dacia vor primi, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, prime în valoare de 1.252 lei brut, adică 927 de lei net, plus tichete cadou în valoare de 80 de lei, potrivit Direcţiei de Comunicare a Grupului Renault România.

Acestea se adaugă altor beneficii acordate de angajator tuturor celor 14.000 de angajaţi pe parcursul anului. Totalul sumelor cheltuite de companie până în prezent se ridică la 30 de milioane de euro pentru alte bonusuri.

Acestea au fost: prima de Paşti, tichete cadou, prime de participare la profitul companiei, de vacanţă, tichete de masă, masă caldă gratuită, transport sub­venţionat, bilete de tratament, diverse ajutoare, precum şi alte beneficii stipulate în contractul colectiv de muncă Automobile Dacia.

În Dacia, salariul mediu brut realizat de ope­ra­tori companiei în octombrie anul acesta a ajuns la 4.907 lei (peste 3.400 de lei net), în creştere cu 4% faţă de anul trecut. Venitul total include sa­lariul de bază, vechimea, orele supli­men­tare şi pri­mele.

Comments

comments