Angajat beat la Primăria Câmpulung. Primărița Elena Lasconi i-a cerut să sufle în etilotest

Angajat beat la Primăria Câmpulung. Primărița Elena Lasconi i-a cerut să sufle în etilotest. Elena Lasconi, primar al orașului Câmpulung Muscel, a anunţat, vineri, pe Facebook că a făcut controale spontane printre angajaţii primăriei cu etilotestul. Un angajat găsit cu alcoolemie de 0,85 la mie a fost trimis acasă.

Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu….etilotestul. Au fost verificați doi angajați până acum. Pe unul l-am trimis acasă pentru că alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat. Asta înseamnă că e beat. Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat”, a spus primarul Elena Lasconi în postarea de pe Facebook.

Cetățenii contribuabili ai orașului se declară mulțumți de initiativă.

„Felicitări pentru acțiune și comunicare! O parte dintre cetatenii orașului nostru nu sunt obișnuiți sa li se comunice absolut toate acțiunile din Primarie. Ei erau obișnuiți sa se meargă la “mică înțelegere” fără sa știm cei din afara sistemului ce se întâmpla de fapt in interiorul instituțiilor de stat. Fraților ce face doamna primar este normalitate, asa trebuie sa fie, sa știm pe cine plătim”,  a comentat unul dintre urmăritorii primăriței.

„Bravo doamna primar! Statul la stat e cam greu cu dvs care veniți din privat și știți cum e cu munca! Spor la detectat nereguli și sunt muuulte”, a mai spus cineva.

„Doamna Lasconi, sa le reduceți salariu respectiv la salariu minim pe economie adică 1300 de lei , da sa si muncească pentru acest salariu cum muncesc atâția oameni din Romania , ca abia într-un an de zile își pot cumpăra o ….o bicicleta nu O mașină, cum au toți bugetarii de se duc in fiecare weekend la ski sau la mare”, propune altcineva.

„Poate se mai face curățenie prin primarie. Văzând dăruirea dumneavoastră pentru binele comunității, angajații ar trebui și ei să respecte fiecare cetățean care trece pragul primariei, nu să-l trateze cu indiferență”, dorește altcineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here