Angajări la stat, în Pitești! Se caută asistente medicale și educator-puericultor

0
234

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: asistent medical principal (PL); educator-puericultor debutant (SSD).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– asistent medical principal (PL): studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă în specialitatea asistent medical; examen de grad principal dovedit cu adeverință; certificat de membru O AM.G.M.A.M.R. însoțit de avizul anual sau certificatul de membru și adeverință pentru participarea la concurs; vechime minimum 5 ani în specialitate.

– educator puericultor debutant (SSD): absolvenți cu diplomă/adeverință de licență, specializarea pedagogia învățământului preșcolar și primar, sau absolvenți ai programelor de masterat didactic, specializarea educație timpurie; vechime: nu se cere.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
09 decembrie 2021, ora 10:00: proba scrisă.
15 decembrie 2021, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, cu sediul în bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372.030.420, interior 106.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here