Angajări la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș! Se caută șofer autosanitară I și asistent medical debutant!

Serviciul de Ambulantă Judeţean Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de șofer autosanitară I în cadrul Compartimentului pentru consultaţii medicale de urgenţă la domiciliu şi transport sanitar neasistat la Substaţia de Ambulanţă Curtea de Argeș.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: posesor de diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului; posesor de permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehiculele din categoriile B şi C; 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca şofer autosanitară II.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 16 octombrie 2017, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
– 23 octombrie 2017, ora 11.00: proba scrisă;
– 26 octombrie 2017, ora 11.00: proba interviu.

Serviciul de Ambulantă Judeţean Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de asistent medical debutant PL – farmacie, la Staţia de Ambulanţă Piteşti.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: posesor de diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G, nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976 -1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare: vechime: 0 ani; certificat de membru eliberat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, avizat (pentru cine desfăşoară activitate); asigurare de răspundere civilă pentru greşeli în activitatea profesională, valabilă (anul 2017).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 13 octombrie 2017, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
– 20 octombrie 2017, ora 11.00: proba scrisă;
– 25 octombrie 2017, ora 11.00: proba interviu.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, strada Dr. Ana Aslan nr. 1, judeţul Argeş, telefon 0248/285.740.

Comments

comments