Angajări la Poliția Argeș din sursă externă. Se caută ajutor de șef de post în mai multe comune

0
187

Angajări din sursă externă la Poliția Argeș. Inspectoratul de Poliție Județean Argeș scoate la concurs 4 posturi vacante de ajutor șef post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă:
– ajutor şef post la Postul de Poliţie CĂLDĂRARU din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Buzoești
– ajutor şef post la Postul de Poliţie CUCA din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Drăganu
– ajutor şef post la Postul de Poliţie VEDEA din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Poiana Lacului
– ajutor şef post la Postul de Poliţie BRĂDULEȚ din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Domnești

Perioada de recrutare a început în ziua de 15 noiembrie 2021 și se va încheia în ziua de 24 noiembrie 2021 (în ultima zi, doar până la orele 16:00). Cele 4 posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, sunt din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș, fiind disponibile la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-sursa-externa-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post 

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, perioada limită fiind ora 16:00 din ziua de 24 noiembrie 2021. Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuiesc transmise numai online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here