Angajări în Argeș! Se caută psiholog practicant, logoped principal, psiholog specialist. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
– Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bascovele – psiholog practicant S – un post
– Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Piteşti – logoped principal S – in post
– Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Sf. Constantin și Elena Pitești -psiholog specialist S – un post

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– Pentru postul de psiholog practicant S: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în domeniul psihologiei, specializarea psihologie, candidatul trebuie să aibă calitatea de membru în Colegiul Psihologilor din România şi să aibă atestat în specialitatea “psihologie clinică”, vechime în specialitatea studiilor pentru ocuparea postului scos la concurs: 1 an.

– Pentru postul de logoped principal: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în domeniul psihologiei, specializarea psihologie sau în domeniul “ştiinţe ale educaţiei”, specializarea psihopedagogie specială, candidatul trebuie să aibă calitatea de membru în Colegiul Psihologilor din România şi să aibă atestat în specialitatea “psihopedagogie specială”, vechime în specialitatea studiilor pentru ocuparea postului scos la concurs: 4 ani.

– Pentru postul de psiholog specialist S: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în domeniul psihologiei, specializarea psihologie, candidatul trebuie să aibă calitatea de membru în Colegiul Psihologilor din România şi să aibă atestat în specialitatea “psihologie clinică”, vechime în specialitatea studiilor pentru ocuparea postului scos la concurs: 4 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 07 iunie 2018, data limită pentru depunerea dosarelor;
– 19 iunie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
– 25 iunie 2018, ora 09.00: proba interviu.

Mai multe detalii aici

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, Piteşti, Calea Drăgăşani nr. 8, etaj 1, telefon: 0248/271.131, interior 18.

Comments

comments