Angajări fără concurs la Poliție! Ce posturi sunt libere

Angajări fără concurs la Poliție! 71 de posturi vacante! ”După cum v-am precizat într-un comunicat anterior, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, a fost emisă OUG nr. 20/2022 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri de sprijin și asistență umanitară, act normativ în baza căruia a fost elaborat OMAI nr. 39/2022 privind ocuparea, fără concurs, pentru o perioadă determinată, a posturilor vacante din unitățile M.A.I. care desfășoară activități specifice domeniilor migrație și azil, situații de urgență și ordine și siguranță publică”, transmite Sindicatul Europol.

Inspectoratul General al Poliției Române a demarat procedura de ocupare, pentru perioadă determinată, de maxim 3 ani, dar nu mai mult de 90 de zile de la data încetării situației care generează un aflux mare de persoane din Ucraina a unui număr de 71 posturi vacante de agent de poliție specialitatea „ordine publică” din cadrul Poliției Române, pentru persoanele care îndeplinesc condițiile legale, în cadrul următoarelor unități de poliție:

IPJ Botoșani – 5 posturi;
IPJ Maramureș – 9 posturi;
IPJ Satu Mare – 21 posturi;
IPJ Suceava – 10 posturi;
IPJ Tulcea – 21 posturi;
IPJ Vaslui – 5 posturi.

”O astfel de procedură are un caracter de excepție ținând cont de fluxul mare de refugiați care tranzitează teritoriul României, fiind pentru prima dată în ultimii 30 de ani când la nivelul Poliției Române se fac angajări pe o perioadă determinată”, mai transmite Europol.

Reguli privind înscrierea la procedura de angajare, fără concurs, click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here