Andrei MIHAI, membru fondator şi preşedinte Forţa Naţională Argeş, participă pe 24 şi 25 aprilie la o vizită de lucru la Bruxelles, la Parlamentul European. Alături de preşedintele Forţa Naţională Argeş vor fi prezenţi şi Sorin Savin – vicepreședinte pentru dezvoltare al Partidului Forța Națională și Baldea Neculae – prim-vicepreședinte Partidul Forța Națională Argeș.

Cu această ocazie, preşedintele Andrei MIHAI roagă cetăţenii care doresc să transmită anumite propuneri sau iniţiative, în urma cărora se va structura un document ce va fi depus la Parlamentul European, să le comunice la https://www.facebook.com/fortanationalaarges/ sau pe email: secretariat@partidul-forta-nationala.ro.

Iată şi mesajul transmis de preşedintele Partidului Forţa Naţională Argeş: „Dragi argeşeni,
La începutul săptămânii viitoare, mai precis în zilele de 24 şi 25 aprilie, voi participa la o vizită de lucru la Bruxelles, la Parlamentul European. Alături de mine, din delegația Partidului Forța Națională Argeș, vor mai participa domnul Sorin Savin, în calitate de vicepreședinte pentru dezvoltare al Partidului Forța Națională și domnul Baldea Neculae, în calitate de prim-vicepreședinte Partidul Forța Națională Argeș. Vă rugăm să ne transmiteți propunerile/inițiativele dumneavoastră, în urma cărora vom structura un document ce va fi depus la Parlamentul European. Vă mulțumim!”, a precizat preşedintele Patidului Forţa Naţională Argeş, Andrei MIHAI.

Comments

comments