Andrei Gerea și colegul său Robert Tudorache, lideri ai ALDE Argeş, au susţinut în această dimineaţă o conferinţă de presă pentru a lămuri evoluţia a partidului şi membrilor acestuia după alegerile de duminică.

Andrei Gerea s-a declarat mulțumit de scorul obţinut de partid atât la Primăria Piteşti cât şi la Consiliul Judeţean dar dezamăgit de absenteismul foarte mare. El a anunţat că, deşi e pe loc eligibil şi la Consiliul Local Piteşti şi la Consiliul Judeţean, nu intenţionează să rămână aici şi că îşi va continua activitatea în Parlament. Cel mai probabil, el va viza un nou mandat în Parlament la alegerile generale din toamnă.

În aceste condiţii, pentru că se discută, neoficial, foarte intens posibilitatea unei alianţe ALDE – PSD, colegul Robert Tudorache ar putea ajunge unul dintre viceprimarii Piteştiului, în timp ce la Consiliul Judeţean ar putea fi promovată Simona Brătulescu.

În ce priveşte scandalul ce a luat naştere între Cornel Ionică şi Tudor Pendiuc, Andrei Gerea a declarat: ”Când stai o viață împreună, nu mai ai secrete! E treaba lor. Probabil ştie fiecare de ce este capabil celaălalt și de aceea s-a ajuns aici.”

Comments

comments