Anchetă la Spitalul Județean Pitești după moartea unei asistente

Anchetă la Spitalul Județean Pitești după moartea unei asistente. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti a anunţat, miercuri, începerea unei anchete interne, după moartea unei asistente de 58 de ani. Asistenta medicală, care lucra în Secţia Cardiologie, a murit la sfârşitul săptămânii trecute. În spațiul public au apărut ulterior diverse informații conform cărora asistenta, care se simțea rău, ar fi murit după ce a fost transferată între mai multe secții ale spitalului.

Urmare a decesului colegei noastre, care a survenit la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești a dispus efectuarea unei anchete administrative privind îndeplinirea obligațiilor personalului în sensul respectării circuitului pacientului.

De asemenea, în vederea stabilirii existenței unui eventual incident de etică medicală, a fost solicitată analizarea tuturor aspectelor care au legătură cu acest caz, în cadrul Consiliului Etic.
Conducerea Spitalului Județean transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate.
Dumnezeu să o odihnească în pace pe cea care ne-a fost colegă!”, transmite Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al SJU PItești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.