ANALOGUE Festival 2022! Morcheeba Band la Mioveni!

Pentru pasionații de concerte, tehnologie și artă, vara continuă la ANALOGUE Festival 2022. Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al orașului Mioveni, vă invită la prima ediție a festivalului de muzică, arte și tehnologie, ANALOGUE, ce va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni.

Cu Morcheeba Band pe scenă anul acesta, călătoria ta va fi mai plăcută. Au lansat al zecelea album anul trecut și nu putem decât să sperăm că îl vom auzi tot anul acesta, la Platoul Făget (Mioveni)”, transmit organizatorii.

ANALOGUE Festival are ca scop ,,instigarea’’ la escapism, la evadarea din lumea digitală și alăturarea componentelor de natură și spațiu existente în afara orașului pentru o conexiune cât mai reală cu oamenii care au preocupări sociale, valori și acțiuni comune. Intenția ANALOGUE este aceea de a oferi regiunii de sud-centru a țării un festival cu o experiență diferită.

Tickets here: Eventim:
iaBilet: 
Entertix:

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Printre cei care vor urca pe Main Stage se numără headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza Kolectiv, Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental și Subcarpați. Pe lângă aceștia, printre artiștii confirmați se mai numără: Deliric x Silent Strike, Golan, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, Nane, The Motans și Zdob si Zdub.

ANALOGUE Festival va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2022, pe Platoul Făget (Mioveni). Mai multe detalii puteți găsi pe www.analogue.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.