Analize și investigații medicale de laborator – gratuite la Mioveni!

0
230

Spitalului Orășenesc Mioveni oferă pacienților și tuturor cetățenilor interesați, pachetul de servicii medicale de baza în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice.

Conform contractului încheiat prin Casa Națională de Sănătate Argeș, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, ori de la medicul specialist, Spitalul Orășenesc Mioveni realizează gratuit analize medicale de laborator.

Tot în baza biletului de trimitere, tot în mod gratuit se realizează investigații medicale în laboratorul de imagistică, respectiv radiologii (Rx), rezonanță magnetică nucleară (RMM), computer tomograf (CT).

Recoltările pentru analizele medicale de laborator se fac în Policlinica Mioveni, etajul 1, în intervalul orar 07.00 – 11.00, de luni până vineri.

”Vă reamintim că toate aceste servicii medicale enumerate mai sus se realizează gratuit în limita fondurilor disponibile conform contractului încheiat cu CNAS, pe luna în curs”, transmit autoritățile locale.

Detalii privind pachetul de servicii medicale de baza în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice găsiți pe următoarele linkuri:
http://www.cnas.ro/media/pageFiles/Lista%20investiga%C8%9Biilor%20paraclinice.pdf?fbclid=IwAR1-9A9JI6JPFgqsYsubkd8H-AwrgeVSUB9LXsK1dL6HqF9AAH7Zlz2eNS0
http://www.cnas.ro/media/pageFiles/Lista%20investigatiilor%20paraclinice%20-analize%20de%20laborator.pdf?fbclid=IwAR2dd1qqIFJc2INGOL-3omrQj2mhQJ5GfcP6ZroXoJVouo16l4UYA4tTNKY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here