ANALIZĂ. Comuna Rociu, localitatea din Argeș unde un bărbat se poate însura cel mai repede

Strangers girl and guy flirting looking each other on the street

După o perioadă lungă de izolare, instabilitate și incertitudine oamenii sunt pregătiți din nou să cunoască persoane noi, cu care să interacționeze în viața reală. Vă prezentăm o analiză cu cele mai propice localități din Argeș unde îți poți găsi ușor un partener.

Cuca este comuna cu cea mai mare probabilitate ca o femeie să își găsească un partener, deoarece aici există un procentaj mai mare de bărbați +3,71% decât femei. Alte localități în care este ușor pentru o femeie să-și găsească dragostea în județul Argeș sunt comunele Slobozia (+2,79% mai muți bărbați decât femei), Vulturești (+2,39% mai muți bărbați decât femei), Rucăr (+2,20% mai muți bărbați decât femei) și Șuici (+2,16%).

La polul opus, comuna Rociu este locul unde un bărbat are o probabilitate foarte mare de a găsi o relație, deoarece procentajul femeilor este cu +6,27% mai mare decât cel al bărbaților.

Alte localități din Argeș interesante pentru bărbați cu probabilități mari de a obține întâlniri cu sexul frumos sunt: Municipiul Pitești (+5,97% mai multe femei decât bărbați), Topoloveni (+5,46% mai multe femei decât bărbați), Căldăraru (+4,69% mai multe femei decât bărbați) și Curtea de Argeș (+4,67%).
Dacă comparăm cifrele generale pentru mediul rural și urban al județului Argeș, observăm că în mediul rural există +0,71% mai multe femei decât bărbați, în timp ce în mediul urban găsim +4,83% mai multe femei decât bărbați.

Potrivit INSSE, Bucureștiul este unul dintre cele mai bune orașe pentru a flirta în România dacă ești bărbat. Dacă ești femeie, vei găsi mai ușor un partener în județul Iași.

Rezultatele tuturor regiunilor din România au fost publicate pe blogul SugarDaters, un website de dating pentru găsirea unui partener, la acest link https://sugardaters.com/ro/blog/article/cele-mai-bune-ora%25C8%2599e-pentru-a-flirta-%25C3%25AEn-rom%25C3%25A2nia-5887

Cele mai bune zone pentru a flirta în ARGEȘ:
Dacă ești bărbat:
Rociu +6.27%
Municipiul Pitești +5.97%
Topoloveni +5.46%
Căldăraru +4.69%
Curtea de Argeș +4.67%

Dacă ești femeie:
Cuca +3.71%
Slobozia +2.79%
Vulturești +2.39%
Rucăr +2.20%
Șuici +2.16%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here