ANAF organizeazã peste 130 de întâlniri cu contribuabilii, în luna aprilie. Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã organizeazã în întreaga țarã, în luna aprilie, 133 de întâlniri cu contribuabilii. Dintre acestea, 16 sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale ºi alte instituþii publice. Principala temã abordatã de specialiștii ANAF va fi “Spațiul Privat Virtual- avantajele utilizãrii”.

Alte teme ce se vor discuta în cadrul întâlnirilor vor fi: “Procedura privind organizarea registrului entitãților/unitãților de cult pentru care se acordã deduceri fiscale”, “Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de platã în luna aprilie 2019”, “Noutãți legislative”.

Lista întâlnirilor, structuratã pentru fiecare Direcție Generalã Regionalã a Finanțelor Publice, este publicatã pe portalul www.anaf.ro și este disponibilã la urmãtorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Înscrierea participanților se realizeazã prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul instituției , la urmãtorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email), în limita locurilor disponibile.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI