Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îşi extinde serviciile şi vine în ajutorul cetăţenilor care au acces la internet.

Direcţia Generală de Servicii pentru Contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va oferi, începând cu această săptămână, îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal, pe pagina de Facebook a instituţiei.

„În fiecare zi de miercuri, patru dintre colegii noştri vor răspunde întrebărilor dumneavoastră cu privire la tematica selectată pentru discuţii în săptămâna respectivă”, scrie în anunţul postat de cei de la ANAF.

Aşadar, în fiecare zi de miercuri, pe pagina de Facebook toţi cei interesaţi de declaraţia privind veniturile realizate în România – formularul D200 şi de declaraţia privind veniturile realizate în străinătate – formularul D201, care au termen-limită de depunere data de 25 mai, vor putea adresa întrebări specialiştilor.

În funcţie de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI