După ce, în urmă cu mai multă vreme,  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a decis să comunice cu ai săi contribuabili pe Facebook, acum a decis să îşi deschidă cont şi pe Twitter.

Contul este Twitter @anafromania şi pe el vor fi postate anunţurile şi comunicatele de presă ale agenţiei. „Avem o surpriză plăcută privind încasările pe august. Urmează să le publicăm oficial curând #myfirsttweet”, este primul anunţ de pe Twitter al instituţiei. Într-un alt mesaj, ANAF menţionează lansarea unei noi publicaţii de business în România „cu o echipă de jurnalişti cu adevărat profesionişti”.

De asemenea, reaminteşte conducerea ANAF, informaţii despre activitatea acesteia puteţi regăsi în continuare pe pagina de Facebook Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – ANAF unde, în fiecare zi de miercuri, sunt organizate sesiuni de îndrumare şi asistenţă a contribuabililor pe teme de fiscalitate.

Oficialii ANAF vă aşteptă să îi urmăriţi pe Twitter şi pe Facebook, cu promisiunea că paginile vor fi actualizate permanent.

Comments

comments