Ana Stan le face o propunere inedită piteştenilor: Stabilim împreună agenda de priorităţi a oraşului

Succesul unei campanii electorale depinde de o anumită viziune strategică, dar mai ales de înțelegerea specificului local. Din acest motiv programul electoral al unui candidat la funcţia de primar trebuie să fie în strânsă legătură cu preferințele electoratului. În acest fel, consecințele iau forma unor beneficii de ambele sensuri: candidatul obţine simpatie și, în același timp, comunitatea respectivă simte că într-adevăr activitatea acestuia este în beneficiul local.

Asta şi-a propus să facă notăriţa Ana Stan, candidatul PNL la funcţia de primar al Piteştiului. Un program electoral făcut împreună cu piteştenii, un program care să ţină cont de aspiraţiile şi nevoile lor.

“Am promis pentru oraşul nostru că voi fi un primar care va ţine cont de părerile cetăţenilor, atunci când va lua o decizie importantă. Acum îmi pregătesc proiectul de candidatură pentru Primăria Piteşti şi am nevoie de propunerile şi sfaturile dumneavoastră. Vă aştept să îmi fiţi alături!”.

Aşadar, orice piteştean care vrea să stabilească, alături de Ana Stan, agenda de priorităţi a administraţiei publice locale pentru următorii 4 ani, o poate contacta la numărul de telefon 0723.23.99.88 sau pe whatsapp, pe acelaşi număr, cât şi pe pagina sa de Facebook: anastan.pitesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here