După 25 de ani la volan fără niciun incident, Ana Stan, preşedinta organizaţiei de femei a decis că doamnele trebuie să demonstreze că şi femeile pot fi la aceeaşi înălţime în ceea ce priveşte şoferia. Că au aceeaşi siguranţă şi îndemânare, deşi injuriile, şicanele şi alte metode de intimidare în trafic din partea bărbaţilor sunt nemeritate. De aceea a fost co-organizator al Raliului Frumuseţii desfăşurat sâmbătă, 9 martie, de Ziua Femeii, de ACR Argeş, DJTS şi Clubul Procar Racing, în parcarea de la Real.

„Statisticile arată că femeile sunt mult mai prudente în trafic şi au şi foarte multă îndemânare, când vine vorba de şofat!”, spune Ana Stan, care a asigurat şi premiile la categoria 1.800 centimetri cubi, ce au constat în cupe, diplome, flori şi alte premii – surpriză.  
Doamnele curajoase care au luat startul în Raliul Frumuseţii au avut de parcurs un traseu cu mai multe obstacole, pentru a demonstra abilităţile pe care le au în stăpânirea unui bolid şi cât de sigure sunt pe ele în condiţii – limită sau periculoase.  Probele de îndemânare au fost extrem de gustate de publicul spectator, uneori rămas mut de uimire văzând ce pot face la volan doamnele concurente, dar indulgent în cazul micilor scăpări. În pauzele dintre probe, piloţi consacraţi de raliu şi copii de la cluburile de karting din Piteşti, Curtea de Argeş şi Rucăr, adevăraţi profesionişti deja, au susţinut şi ei demonstraţii de îndemânare.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI