Amenzile în starea de alertă continuă în Argeș! Controale la zeci de firme, argeșeni amendați pentru că nu purtau mască. Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

”În ultimele 24 de ore au fost verificate 1081 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Totodată, au fost desfășurate verificări la 38 de societăți comerciale. Au fost aplicate, în total, 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, dintre care 3 pentru persoane care nu au respectat măsura izolării (3.000 de lei), respectiv 49 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (7.000 de lei).

Cei care nu au respectat măsura izolării sunt: un bărbat de 29 de ani, o femeie de 34 de ani și o minoră de 15 ani, care au fost depistați într-un oraș din Argeș, în urma unui control în trafic. Cele trei persoane figurau în izolare la aceeași adresă, până la data de 27 iunie și au justificat că intenționau să se deplaseze la un centru comercial pentru cumpărături. Cei trei au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

În perioada 19-20 iunie, polițiștii argeșeni, specialiștii ITM, ai DSVSA Argeș şi pompierii au verificat 43 de societăți comerciale, acționând și în zona centrelor comerciale, a piețelor și în zonele adiacente. Au fost date 49 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare totală de 7.000 de lei”, transmite Prefectura Argeș. (foto ilustrativ)

Comments

comments