Poliția Locală Pitești a aplicat, între noiembrie 2018 şi 15 ianuarie 2019, peste 65 de sancţiuni contravenţionale pentru dezastrul de la ghenele de gunoi din oraş, făptaşii fiind pedepsiţi după ce au fost suprinşi de camerele video amplasate de curând în respectivele zone.

Astfel, au fost aplicate 41 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.140 lei, persoanelor care au colectat materiale reciclabile, fără drept (PET-uri, ambalaje provenite de la produse alimentare sau nealimentare etc.), utilizând vehicule de natura celor trase sau împinse cu mâna, încălcând astfel prevederile – HOTĂRÂRII CONSILIULUI LOCAL NR. 224/20.12.2012, privind aprobarea unor reglementări cu privire la accesul și deplasarea vehiculelor trase sau împinse cu mâna, în Municipiul Pitești;

De asemenea, au fost aplicate 24 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.350 lei, persoanelor care au aruncat deșeuri pe domeniul public, în afara locurilor special amenajate, încălcând prevederile HOTĂRÂRII CONSILIULUI LOCAL NR. 197/25.05.2017, privind aprobarea unor măsuri și acțiuni pentru realizarea activității de bună gospodărire și înfrumusețare a Municipiului Pitești.

Comments

comments