Amenzi pe Transfăgărășan. S-a apropiat de o ursoaică cu pui să-i fotografieze

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au fost alături de cetățeni, asigurând măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor publice ce au avut loc pe raza județului nostru. Pe timpul desfășurării acestora nu au fost înregistrate incidente, de aceea Jandarmeria Argeș mulțumește tuturor celor care au manifestat înțelegere față de măsurile luate de către autorități și au ales să se bucure în mod responsabil de evenimentele la care au luat parte.

O atenție deosebită am acordat în acest weekend și zonei montane a județului, unde au fost constatate încălcări ale legislației în vigoare în ceea ce privește activitățile de picnic, fiind aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale, conform Legii 54/2022.

Tot în zona montană, pe Transfăgărășan, sâmbătă, o persoană a fost sancționată conform H.C.L. Arefu nr. 21/2020, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru faptul că a coborât din autoturism și s-a apropiat la o distanță foarte mică de o ursoaică cu pui, pentru a-i fotografia.

”Deși acțiunile noastre au avut în principal un caracter preventiv, atragem atenția cetățenilor asupra respectării legislației în vigoare, abaterile fiind sancționate ca atare”, transmite Jandarmeria Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here