În ultimele patru zile, polițiștii au intervenit la peste 280 de evenimente, au aplicat peste 1000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 422.000 de lei și au reținut peste 80 de permise de conducere. În perioada 27 aprilie – 1 mai, peste 240 de poliţişti au fost zilnic la datorie, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Aceștia au intervenit la 280 de evenimente, dintre care 241 au fost sesizate prin 112.

Polițiștii au prins în flagrant delict 12 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni și au aplicat 1090 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 421.217 lei. De asemenea, au indisponibilizat bunuri în valoare de 696 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic. Aceștia au acționat pe principalele drumuri naționale din județul Argeș, pentru fluidizarea traficului rutier în contextul minivacanței. De asemenea aceștia au acționat cu aparatele radar pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive.

Polițiștii rutieri au constatat 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au reținut 87 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație și au retras 23 de certificate de înmatriculare auto.

Comments

comments