Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au efectuat controale la punctele de lucru ale agenţilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ pe raza comunelor Mărăcineni, Bascov şi Merişani. Aceştia au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare totală de 3.000 de lei.

La punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Bascov, au fost identificate mai multe produse alimentare expuse spre vânzare, fără a avea afişat termenul de valabilitate sau având termenul de valabilitate expirat. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar produsele expirate au fost confiscate în vederea distrugerii.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Câmpulung, au efectuat controale la două societăţi comerciale de pe raza oraşului Câmpulung, unde sunt comercializate produse alimentare. Cu ocazia controalelor a fost identificată în casele de marcat suma totală de 532 de lei, pentru care reprezentanţii societăţilor comerciale nu au prezentat documente justificative. Cele două societăţi comerciale au fost sancţionate contravenţional conform O.U.G.28/1999 cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, iar sumele de bani identificate au fost confiscate şi predate la D.G.F.P. Argeş.

Comments

comments