Amendă maximă pentru doi bărbați din Argeș, care au fugit din izolarea la domiciliu: 10.000 de lei

0
200

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. În ultimele 48 de ore au fost verificate 2801 persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei, pentru două persoane care nu au respectat măsura izolării. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani, dintr-o comună din Argeș, care nu a fost găsit la adresa unde figura în izolare. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 5.000 de lei. Bărbatul nu este la prima tentativă de părăsire a izolării la domiciliu.

Un bărbat de 51 de ani, din altă comună din județ, a părăsit locuința unde se afla în izolare și avut un conflict verbal cu două persoane din aceeași localitate. A fost sancționat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării și cu 1.000 de lei conform Legii 61/1991.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here