Ambasada Greciei anunță că regulile de intrare în țară nu se modifică. Testarea la graniță rămâne aleatorie. Regulile de intrare în Grecia nu s-au modificat, anunță Ambasada Greciei la București. Testarea la punctele de trecere a graniței se va face aleatoriu, ca până acum, pe baza unui soft, au mai menționat reprezentanții ambasadei.

Precizările vin ca răspuns la gafa Ministerului de Externe Român care a anunțat ieri că Grecia a modificat conditiile de intrare.

Purtătoarea de cuvânt a MAE a anunțat miercuri seară că Grecia impune noi reguli pentru turiștii care vor să intre în țară: toți cei care intră în țară pe cale terestră vor fi testați la Covid-19, indiferent dacă au fost vaccinați sau au trecut prin boală, iar cei care au un rezultat pozitiv vor sta în carantină 10 zile dacă nu sunt vaccinați și 7 dacă sunt vaccinați. spus, la Digi24, că regula se aplică tuturor celor cu vârste peste 12 ani care intră pe cale terestră în Grecia. Măsura nu se aplică celor care vin cu avionul.

Informația a apărut și pe site-ul Ministerului de Externe, ceea ce a bulversat turiștii care și-au programat concedii în Republica Elenă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI