Alina Maria, soţia lui Nicolae de România, şi-a lăsat buchetul de mireasă pe mormântul Reginei Ana de la Curtea de Argeş

1,161 views

Fostul Principe Nicolae de România, nepotul Regelui Mihai, şi soţia sa, Alina Maria, au ales să îşi depună lumânările de cununie la Mânăstirea Curtea de Argeş. Marţi, ei au fost oaspeţii ÎPC Calinic, cel care, de altfel, a şi oficiat slijba de cununuie la Sinaia, în week-end. După o slujbă scurtă de “primire a lumânărilor de cununie”, prinţul s-a recules şi a depus flori la mormintele Regelui Mihai şi a Reginei Ana din Necropola Regală, dar şi la cele ale regilor României din Mănăstire.

Alina Maria şi-a lăsat şi buchetul de mireasă pe mormântul Reginei Ana. “Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc, am venit cât am putut de repede să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături, înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş şi acest loc”a aspus aceasta.

La slujbă au ţinut să participe şi zeci de oameni simpli, veniţi special ca să-i felicite pe cei doi tineri. Aceştia au fost înconjuraţi toto timpul de oameni zâmbitori, care le-au urat căsnicie fericită şi i-au asigurat de dragostea şi toată preţuirea lor.

“A fost un vis. Suntem fără cuvinte. Mai ales ce experienţe am avut în biserică, slujba a fost unică şi a fost o mare bucurie pentru noi toţi.” a declarat Nicolae.

“€Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă, să spun aşa, şi văzând cum a ieşit evenimentul acesta, ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit.” a spus şi soţia sa.

Comments

comments