Alina Gorghiu, în locul lui Florin Cîțu la conducerea Senatului. Șefa PNL Argeș va fi interimară pe durata vacanței parlamentare

Florin Cîțu și-a depus mandatul din funcția de președinte al Senatului, a declarat premierul Nicolae Ciucă. În locul lui va fi propusă și susținută Alina Gorghiu.

„Ținând cont de activitatea guvernamentală și parlamentară, de responsabilitatea PNL și de nevoia de coerență a măsurilor care trebuie luate la nivelul guvernului și în deplină concordanță cu deciziile luate politic la nivelul coaliții, au avut loc discuții, au avut loc dezbateri și în urma acestor discuții, președintele Senatului, Florin Cîțu, și-a anunțat demisia”, a anunțat liderul PNL, Nicolae Ciucă.

El a precizat că funcția de președinte al Senatului, cu delegare de atribuții, va fi exercitată de Alina Gorghiu. În ciuda faptului că informația privind schimbarea lui de la conducerea Senatului a apărut în spațiul public încă de ieri, miercuri dimineața, Florin Cîțu a declarat că nu știe nimic despre acest lucru și că nu are ce să își reproșeze cu privire la activitatea lui în această funcție.

Decizia sa vine după ce liderii PNL au decis înlocuirea sa de la șefia Senatului și dacă nu își dădea singur demisia oricum ar fi fost demis!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here