Alianţa Naţional Ţărănistă, condusă în Argeş de George Păltineanu, îl susţine pe Virgil Baciu, care candidează la preşedinţia Consiliului Județean Argeş din partea PMP. Primarul de la Corbi şi-a câştigat respectul şi admiraţia tocmai datorită realizărilor pe care le-a avut ca edil.

”Carierele profesionale se clădesc, de-a lungul timpului, ”pas cu pas”. Domnul Virgil Baciu a fost supus (de mai multe ori) evaluării publice, în cadrul sufragiilor electorale la care a participat ca și candidat. Cetățenii au confirmat, prin votul lor, că domnul Virgil Baciu este un bun Primar. Până una-alta, este singurul candidat care a trecut (”pe persoană fizică”) prin emoțiile alegerilor și care a câștigat stima și încrederea cetățenilor. Asa este corect, să aspiri la funcții înalte doar după ce ai dovedit prin fapte că ești capabil să faci performață, în postul vizat. Este ”omul potrivit” la președinția Consiliului Județean Argeș (”locul potrivit”)”, transmite George Păltineanu.

Virgil Baciu: ”Noi suntem cei care reprezentăm cu adevărat prezentul și viitorul acestui popor”

”Mulțumesc ”țărăniștilor” pentru susținerea mea la președinția CJ Argeș. Ceea ce era firesc s-a întâmplat: două partide conservatoare și creștine susțin un singur candidat. Noi suntem cei care reprezentăm cu adevărat prezentul și viitorul acestui popor. Împreună vom reuși”, transmite Virgil Baciu.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară – Filiala Argeș, CUI Mandatar Financiar: 21200020

Comments

comments