Alegeri la PNL Argeș! 3 candidați se luptă pentru funcția de președinte

Pe 7 mai se fac alegeri în Organizația PNL Argeș. Pentru funcția de președinte se luptă trei candidați: Alina Gorghiu (președinte interimar), Doru Georgescu și Constantin Zăbavă. Pentru funcția de prim-vicepreședinte pe Politici Publice și-a depus candidatura senatorul Dănuț Bica, iar pentru cea de prim-vicepreședinte pe Strategii Politice și Comunicare Ion Popa, secretar de stat la Transporturi.

”Facem echipă la PNL Argeș! Aseară (sâmbătă seară nr. red.) a fost termenul-limită pentru depunerea candidaturilor. Alegerile vor fi în 7 mai. S-au înscris mulți colegi care au dovedit că pot construi un program liberal pentru Argeș 2024! La funcția de președinte al PNL Argeș suntem 3 candidați, semn de democrație și de sănătate pentru organizație! Mă bucur că sâmbătă va fi competiție!

Sunt argeșeancă și doresc ca județul să se dezvolte pe principii de dreapta. Și primul pas implică să construim o organizație PNL cu perspectivă bună pentru 2024, manageriată de o conducere legitimată prin vot. Suntem într-o zodie politică complicată, dar vom arată că știm ce avem de făcut!”, declară Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here