Alegeri academice pentru funcția de Rector al UPIT. Dumitru Chirleşan e singurul candidat!

În perioada 03 februarie – 06 martie 2020 se desfășoară alegerile academice pentru funcția de Rector al Universității din Pitești, pentru mandatul 2020-2024. În vederea alegerilor s-a constituit Biroul Electoral la nivelul universității, condus de Președinte – prof.univ.dr. Dumitru DIACONU, cu rolul de a monitoriza respectarea Metodologiei privind organizarea și desfășurarea alegerilor academic pentru mandatul 2020-2024.

Pentru funcția de Rector al Universității din Pitești, la Biroul Electoral s-a depus o singură candidatură, a actualului rector, conf.univ.dr. Dumitru CHIRLEȘAN.

În perioada 05-15 februarie 2020 se desfășoară campania electorală, Biroul Electoral organizând două întâlniri ale candidatului cu întreaga comunitate academică, în zilele de 12 și 13 februarie 2020, în Sala de festivități a universității – Corp central.

Exercitarea votului se face în data de 17 februarie 2020, în Sala de Consiliu – Rectorat. În cazul neîndeplinirii cvorumului, alegerile se reiau în data de 18 februarie.

Rezultatul alegerii Rectorului se validează în ședința Senatului universitar din data de 02 martie, urmând în data de 06 martie 2020 transmiterea documentelor la Ministerul Educației și Cercetării, în vederea confirmării Rectorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here