Alege să primeşti online factura la energia electrică şi pleacă liniştit în vacanţă!

Premii pentru clienţii CEZ!

Clientii CEZ Vanzare care renunta la factura traditionala in format de hartie si adera la serviciul E-factura intre 15 iulie si 15 septembrie au sansa de a castiga biciclete, skateboard-uri, boxe audio si marele premiu: o vacanta in valoare de 1000 de euro.

Care sunt premiile si cum ma pot inscrie la tombola?
Orice client care adera la E-factura CEZ Vanzare, in perioada 15 iulie – 15 septembrie este inscris automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 381 de premii oferite de furnizorul de energie, fara eforturi suplimentare.

Simplu si rapid, poti beneficia pe langa serviciul de facturare electronica care iti este oferit de furnizorul CEZ Vanzare gratuit, si de sansa de a fi fericitul castigator al:

-unui voucher de vacanta in valoare de 1000 de euro;
-unei biciclete din cele 15 puse la bataie;
-unuia din cele 15 skateboard-uri;
-uneia din cele 350 de boxe audio cu bluetooth.

Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 14 octombrie 2016 pe www.cezinfo.ro/efactura si pe adresa de e-mail cu care s-au inscris, iar premiile vor putea fi ridicate din cel mai apropiat Centru de Relatii cu Clientii CEZ.
Regulamentul concursului poate fi consultat aici www.cezinfo.ro/efactura/regulament.

Cum pot adera la E-factura?
Poti adera la E-factura simplu si rapid:
-acceseaza site-ul www.cezinfo.ro/efactura si inregistreaza-te prin completarea unui formular folosind codul de client, datele de identificare si o adresa de e-mail valida. Nu uita sa confirmi inscrierea, intrand pe link-ul primit pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris.
-apeleaza Info Linia CEZ la numarul unic 0251 929, zilnic, in intervalul orar 08:00 – 20:00 cu tarif normal in reteaua nationala sau gratuit de la telefoanele instalate in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ;
-prin e-mail,  la adresa cez_crc@cez.ro;
-personal, in orice Centru de Relatii cu Clientii CEZ.

De ce sa aleg E-factura?
E-factura este un serviciu gratuit de transmitere electronica a facturii de energie electrica prin intermediul postei electronice, care iti aduce urmatoarele beneficii:
-iti ofera acces in timp real la informatii  – o primesti pe e-mail din primul moment in care este disponibila;
-se reduce durata de transmitere – receptie a facturii;
-te ajuta sa iti planifici mai usor bugetul disponibil, reusind sa vezi in timp util data scadentei;
-permite arhivarea electronica a facturilor  cu impact minim asupra mediului.

E-factura in comunitate
Pe langa beneficiile pe care serviciul E-factura le aduce clientilor, furnizorul de energie CEZ Vanzare, sub sloganul „Transforma hartia in energie”, a donat cate un leu pentru primii 25.000 de noi abonati la E-factura in vederea deschiderii unei biblioteci online dedicate nevazatorilor, „Biblioteca de energie” (www.bibliotecadeenergie.ro).

Bibiloteca a venit in ajutorul persoanelor cu deficiente de vedere care, folosindu-se de un nume de utilizator si o parola generate in baza certificatului de handicap, pot imprumuta audiobook-uri la fel cum ar accesa o biblioteca traditionala.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.