ALDE Piteşti se pregăteşte de alegeri interne. Miercuri va fi desemnată echipa de conducere pentru Piteşti

Democrat liberalii piteşteni, care îl au în frunte pe avocatul Robert Tudorache, în prezent secretar de stat la Ministerul Energiei, se pregătesc de alegeri. Evenimentul este programat pentru miercuri, 28 februarie, la ora 18, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş, scopul fiind desemnarea echipei de conducere organizaţiei municipale.

Robert Tudorache este singurul candidat înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte, având în echipă personalităţi marcante ale oraşului: medicul stomatolog Eny Pavel şi avocaţii Ion Andrei Pică şi Cătălin Gherzan.

Președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, a explicat, în conferinţa de presă a partidului, că următorul pas în organizarea partidului va fi desemnarea candidaţilor pentru funcţiile de primar de localităţi la următoarele alegeri locale, din 2020. Pentru alegerea celor mai buni oameni, în perioada următoare partidul va organiza sondaje pentru stabilirea candidaţilor cu cele mai mari şanse.

În ceea ce îl priveşte, deşi acum are un post important în administraţia centrală, nu exclude posibilitatea de a fi candidatul ALDE pentru funcţia de primar al Piteştiului. „Vom face un sondaj și vom promova omul cu cele mai mari șanse în alegeri. Dacă voi fi eu desemnat, nu voi da înapoi. Sunt pregătit pentru o astfel de decizie, dar e cam devreme acum”, a declarat Robert Tudorache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here