Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că mai mulți secretari de stat ai ALDE își vor pierde funcțiile după ce au fost evaluați. În acest context, organizaţia ALDE Argeş, prin preşedintele său, Simona Brătulescu, a anunţat că nu are nici un fel de emoţie în ce priveşte omul trimis la Bucureşti, respectiv Robert Tudorache, acesta fiind apreciat atât în ce priveşte activitatea profesională, ca secretar de stat la Ministerul Energiei, cât şi cea politică.

“Avem câțiva colegi care profesional sunt apreciați, dar nu au deloc activitate politică și aceste posturi sunt unele politice, prin urmare le-am cerut să își revizuiască atitudinea pentru că altfel sigur că putem să-i promovăm directori în ministerele respective, nu vă ascund. Sunt și unii care nu au trecut acest examen și care în următoarele zile vor fi schimbați din posturi, dar n-am să fac anunțurile de acum. Cred că sunt patru. Sunt posturi de secretari de stat sau asimilate, șefi de agenții sau vicepreședinți de agenții sau autorități. Cei care nu au primit calificative satisfăcătoare îi trimitem la organizație. Nu este neapărat o penalizare. Nu au reușit să performeze acum, mai capătă experiență și pe viitor vor avea ocazia să dea dovadă de mai bine,” a spus Călin Popescu Tăriceanu.

“Robert a fost apreciat atât de fostul ministrul, Toma Petcu, cât şi de Anton Anton, noul ministru. Se dovedeşte că am ales bine în ce priveşte oamenii promovaţi în funcţii de nivel central şi suntem o adevărată pepinieră de specialişti. De aceea, suntem pregătiţi, dacă va exista posibilitatea şi conducerea partidului ne va oferi această şansă, pentru un al doilea post de secretar de stat!” a declarat Simona Brătulescu, preşedinte ALDE Argeş.

Comments

comments