ALDE Argeș oferă argeșenilor două opțiuni de vot de o reală valoare: dr. Eny Pavel și profesorul Ionuț Zidaru. 

Organizația ALDE Argeș a depus candidaturile pentru Consiliul Județean și Președintele Consiliului Județean.

Elena Pavel, cunoscută pe plan județean ca dr. Eny Pavel, un renumit medic stomatolog, este candidatul ALDE la Președinția Consiliului Județean și deschide lista de candidați pentru Consiliul Județean.

Elena Pavel s-a remarcat, pe lângă activitatea medicală, prin numeroase acțiuni culturale și sociale desfășurate în județ.

”Sănătatea este principala mea preocupare, este meseria și pasiunea mea. Pentru a putea ajunge la acest nivel, am trecut printr-o educație continua și de aceea proiectul de dezvoltare a județului nostru este centrat în jurul educației. Siguranța cetățenilor mă preocupă, vânzând evoluțiile îngrijorătoare din ultima perioadă iar lipsa unei acțiuni ferme din partea autorităților m-a făcut să mă implic pentru a schimba asta. Nu în ultimul rând, județul nostru este un reper cultural, sau ar putea fi dacă cineva ar valorifica-o așa cum trebuie. Acea persoană sunt eu”  a declarat candidata Eny Pavel (Elena Pavel).

De asemenea, ALDE a depus și candidatura lui Ionuț Zidaru pentru Primăria Pitești. Tânăr profesor de istorie și consilier local, Ionuț Zidaru  este unul dintre cei mai activi consilieri locali ai municipiului Pitești din ultimii 4 ani.

Comments

comments