AJOFM Argeș organizează, vineri, BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, destinată tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

”Prin această acțiune oferim posibilitatea angajatorilor de a selecta personal calificat, precum și de a ajuta și încuraja șomerii să-și găsească un loc de muncă. Agenții economici interesați să participe la acest târg de locuri de muncă pot obține informații despre noile modificări legislative apărute la acordarea stimulentelor financiare pentru angajatorii care încadrează în munca șomeri” anunță instituția.

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ se organizează vineri, 20.05.2022, cu începere de la ora 9, în Pitești, la Casa de Cultura a Studenților, corpul B, intrarea din str. Armand Călinescu.

Agenții economici care vor să participe la această acțiune pot confirma prin completarea și transmiterea „Situației privind locurile de muncă vacante”, prin e-mail, la adresa: ajofm.ag@anofm.gov.ro, cu specificarea „Pentru bursa locurilor de muncă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here