Agricultura – o prioritate a Camerei de Comerț Argeș. Noua denumire a instituției este acum CCIA Argeș

Aparent extrem de susținuți pe toate palierele, agricultura și agricultorii se confruntă cu realitatea că au o nevoie acută de finanțare, promovare și modernizare.

Pentru a răspunde acestor provocări, Camera de Comerț și Industrie și-a propus să facă pași concreți în această direcție. În acest sens, în ședința Adunării Generale a Membrilor CCI Argeș din data de 28 aprilie 2016, cu unanimitate de voturi a membrilor prezenți, s-a hotărât completarea denumirii organizației, astfel că noua titulatură CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ ARGEȘ.

Un al doilea pas concret a fost organizarea la Pitești, în perioada 12-15 mai 2016 a Ediției I a Târgului de echipamente și utilaje agricole AGRO PITEȘTI. Evenimentul s-a bucurat de o masivă susținere din partea tuturor factorilor locali – Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean Argeş, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Argeș, Direcția Agricolă Argeș, Primăria Municipiului Piteşti, Primăria Mioveni, Primăria Topoloveni, Camera de Comerţ şi Industrie a României.

„€Rezultatul a fost unul extrem de bun! Organizat pe o suprafață de 6.000 mp, cu un număr de circa 60 de expozanți, cu o gamă extrem de bogată și de diversificată de echipamente expuse, evenimentul a fost un succes, apreciat ca atare atât de expozanți, cu care au început discuțiile pentru ediția următoare, cât și de cei care l-au vizitat. Dorim să îi asigurăm pe reprezentanții mediului de afaceri în general și pe reprezentanții sectorului de agribusiness în special, că pot conta pe noi și că pot găsi în Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș un partener serios și motivat și un sprijin pe termen lung” spune Simion Zanfir, Director General CCIA Argeș.

Sursa: fermierulargesean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here