Agent șef Daniel Duţă, poliţist salvator! Omul legii de la Cotmeana a ajutat doi pui de căprioară

Poliţia Română a publicat pe contul de Facebook al instituţiei o nouă poveste frumoasă despre oamenii săi şi faptele lor de lăudat. De data aceasta, sub hashtagul #PolițiștiSalvatori, a apărut întâmplarea a cărui protagosnist a fost agentul șef de poliție Duță Daniel, șeful Postului de Poliție Cotmeana.

„Ieri, agent șef de poliție Duță Daniel, șeful Postului de Poliție Cotmeana, județul Argeș, a îndeplinit o misiune mai puțin obișnuită, arătând că polițiștii, dincolo de fermitatea și curajul necesar în munca de zi cu zi, au și o latură sensibilă.

Polițistul, în timp ce se deplasa cu autoturismul de serviciu, în comuna Cotmeana, satul Bunești, a observat pe marginea drumului doi pui de căprioară, care riscau să fie atacați de câinii aflați în apropiere.

Gândindu-se că puii au fost abandonați de către mama lor speriată de acei câini, polițistul a luat puii de căprioară în mașina de poliție, anunțând reprezentanții A.J.V.P.S Argeș, care i-au preluat în vederea eliberării și reintegrării în mediul natural.

#PolițiștiSalvatori” au scris poliţiştii pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here