Agent imobiliar: noul mall va transforma radical faţa cartierului Tudor Vladimirescu. Acest cartier va avea o explozie fantastică în următorii ani

1,125 views

Agent imobiliar: noul mall va transforma radical faţa cartierului Tudor Vladimirescu. Acest cartier va avea o explozie fantastică în următorii ani. Cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti va căpăta o cu totul altă dimensiune, odată cu construcţia noului mall. Dintr-un cartier prăfuit, muncitoresc şi izolat, Tudor Vladimirescu va deveni o zonă mult mai atractivă pentru cei care vor să locuiască pe malul râului Argeş”, declară Marian Radu, agent imobiliar.

Dacă acum preţul unui apartament este cu mult sub preţul din alte cartiere din Piteşti, odată cu apariţia Argeş Mall lucrurile se vor schimba radical. La fel se va întâmpla şi cu piaţa chiriilor care va creşte spectaculos în vecinătatea noului mall.

Cunosc zona respectivă şi din punct imobiliar nu prea există. Este un cartier defavorizat, mai ales din cauza acelei bariere CFR care stă închisă zeci de minute. Degeaba locuieşti pe marginea unui râu dacă treci cu piciorul peste linii de cale ferată şi mergi la marginea oraşului la shopping. Toată lumea fuge de aşa ceva. Dar odată cu construcţia mallului şi a noii pasarele dezvoltarea zonei va fi continuă. Preţurile apartamentelor, dar şi chiriile vor creşte şi dintr-o zonă de muncitori săraci, va fi o etichetă faptul că stai în Tudor Vladimirescu. Gândiţi-vă ce înseamnă să locuieşti pe malul unui râu, la doi paşi de mall şi gara Piteşti. Dacă mai punem la socoteală că universitatea de stat este şi ea lipită de Tudor Vladimirescu, acest cartier va avea o explozie fantastică în următorii ani” – continuă Marian Radu, agent imobiliar.

Comments

comments