Aflat la baza Cetăţii lui Vlad Ţepeş, CAMPING DRACULA vă aşteaptă la relaxare într-una dintre cele mai frumoase zone ale Argeşului. Aflat la baza Cetăţii Poenari a lui Vlad Ţepeş, CAMPING DRACULA vă aşteaptă din 21 mai la relaxare şi odihnă într-una dintre cele mai frumoase zone ale Argeşului.

Noutatea acestui sezon o reprezintă faptul că există şi căbănuţe cu baie şi jacuzzi.

Camping Dracula 2* este amplasat la baza Cetății Poenari a lui Vlad Țepeș, la 25 km depărtare față de orașul Regal Curtea de Argeș, la 56 de km de Piteşti, la 166 km faţă de Capitală şi 5 km față de Barajul Vidraru, respectiv 60 km față de Bâlea Lac (via Transfăgărășan). Se poate ajunge cu mașina sau cu autobuzul până în cea mai apropiată localitate, Căpățâneni.

Campingul este compus din 10 căsuțe cu câte 2 locuri, avînd două paturi single sau un pat matrimonial. Fiecare căsuță are terasă, curent electric, televizor și un peisaj de vis.
Grupurile sanitare și dușurile cu apă caldă sunt comune și sunt amplasate în apropierea căsuțelor. În curtea complexului există un loc amenajat pentru grătar cu mese pentru servit.

De asemenea există o terasă și un automat de cafea precum și un magazin de suveniruri. Curtea şi locul pentru grătar sunt iluminate și protejate împotriva animalelor sălbatice prin gard electric. În incinta campingului este permisă amplasarea de corturi și rulote.

Detalii privind preţurile le găsiţi accesând www.campingdracula.ro și la telefon 0740.757.400.

Comments

comments