Află de ce toate femeile ar putea vota cu Partidul Mişcarea Populară (PMP)

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, îndemnat de susţinători să ia o decizie care ar putea schimba radical cursul alegerilor locale.

 

Respingerea siglei „inima” a Mişcării Populare a stârnit revoltă nu doar în rândul membrilor de partid, cât şi a susţinătorilor. După ce Curtea de Apel Bucureşti a respins sigla „inima”, PMP a trebuit să se întoarcă la mai vechea sa siglă „mărul”.

Şi cum românul este plin de umor, în mediul online au început să circule tot felul de comentarii ironice la decizia Curţii de Apel Bucureşti. Unul dintre cele mai originale şi amuzante comentarii a fost scris şi de Ioan Ion, în semn de susţinere, pe pagina de Facebook a preşedintelui PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Ioan Ion: „Va faceti alt partid, dvs sa fiti sanatosi. În loc de mar, le aratati ca simbol BANANA, la cei care v-au respins aceasta inregistrare. Poate ca marul nu le-a placut daca au fost procurori femei. Daca aveti ca desen BANANA, poate accepta mai usor acest fruct exotic de care le leaga multe amintiri nastrusnice din viata lor… Si uite tot PMP, va ramane dar cu simbolul BANANA. Astfel toate femeile din Romania vor veni la PMP”, a comentat Ioan Ion pe pagina de Facebook a lui Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, despre respingerea CAB a „inimii” ca siglă a Mişcării Populare şi întoarcerea PMP la sigla „măr”.

Dacă cei de la PMP vor da curs acestei idei, de a schimba mărul cu banana, noi le propunem ca imn melodia: „Babana” a formaţiei Valahia.

Suzana, eu te spun lu’ mama
Mi-ai furat banana
Nu mă mai joc, nuuu
Mama, mi-au furat banana… Roxana şi Suzana
Nu mă mai joc, nuuu….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.